Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí svíčková | 600 g |
čerstvé žampiony | 250 g |
rajčatový protlak bez konzervantů | 3 lžíce |
cibule | 1 ks |
sladkokyselé okurky | 4 ks |
Brandy | 50 ml |
smetana 12% | 300 ml |
silný hovězí vývar | 200 ml |
hořčice | 2-3 lžičky |
worchester | |
citrónová šťáva | 1 lžička |
máslo | 1 lžíce |
olej | |
sůl | |
pepř |
Postup: Z bílků ušleháme pevný sníh. Opatrně do něj vařečkou zamícháme cukr, mleté... zobrazit recept
Postup: Uvaříme 3 vejce natvrdo.Připravíme základ 3 pomazánek. Do mísy si dáme tvaroh,... zobrazit recept
Postup: Zelené fazolky dáme vařit do vody, kterou jsme osolili. Vaříme jen 5 minut. Pak... zobrazit recept
Postup: Rebarboru očistíme, odkrojíme konce, oloupeme a nakrájíme na asi centimetrové... zobrazit recept
Postup: Na slanině v pekáčku osmahneme 2 jemně pokrájené cibule, přidáme lžíci papriky,... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Hledáte restauraci s příjemným personálem a vynikající kuchyní? Zastavte se k...